TOP

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

WEXO
Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

TOP příspěvky

Wexo Meetup Košice už 19. októbra (pozvánka)
WEXO

Wexo Meetup Košice už 19. októbra (pozvánka)

Sobota plná noviniek a inovácii tentokrát v metropole východu!

Čtěte více
Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov
WEXO

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

Vstup na centralizovanú burzu je spolu s výborným výsledkom auditu a 8. miestom spomedzi platobných projektov, skve...

Čtěte více
Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Update)
BITCOIN (BTC) CRYPTOCURRENCY WEXO

Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Up...

Vyhľadajte vo Vašom okolí podnikateľov, ktorí akceptujú platbu Bitcoinom

Čtěte více

Vstup na centralizovanú burzu je spolu s výborným výsledkom auditu a 8. miestom spomedzi platobných projektov, skvelá správa pre investorov a komunitu.

Wexo obdržalo po niekoľkomesačnom dôkladnom audite výborné hodnotenie. Prestížna audítorská spoločnosť Certik zaradila Wexo medzi TOP10% projektov na trhu.

„Výsledky auditu nás prekvapili. Počítali sme s dobrým výsledkom, avšak dopadlo to nad mieru našich očakávaní. Sme presvedčení, že produkt, ktorý vyvíjame, patrí medzi špičku na trhu. Veľmi nás teší, že si to všímajú už aj v zahraničí zástupcovia popredných firiem z odvetvia, v ktorom pôsobíme,“ uviedol CEO a spoluzakladateľ WEXO Milan Božik.

Certik, ktorý audituje a monitoruje viac ako 14-tisíc kryptoprojektov, patrí medzi popredné firmy s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v tomto segmente. Ide o profesionálnu auditorskú firmu, ktorá spolupracuje s Binance, Coinbase, OKX ale napríklad aj s Apple či Samsungom.

Audítori kontrolovali nielen WEXO Token, ale aj platformu ako takú. Z pohľadu kódu a  bezpečnosti webových stránok, aplikácie i smartkontraktov spojených s tokenom, stakingom a vestingom obdržalo Wexo najviac bodov zo všetkých hodnotených oblastí. Opäť to dokazuje kvalitu oddelenia vývoja a programátorov, ktorí stoja za platformou Wexo.

8. najlepší projekt v kategórii Payments (platby)

Wexo je podľa Certiku 8. najlepší projekt v kategórii „Payments“, kde sa zaraďujú protokoly zabezpečujúce platobné systémy, platby, prijímanie kryptomien a vklady a výbery EUR.  Vrámci kategórie „Wallet“, teda kryptopeňaženka, získalo Wexo úctyhodné 44 miesto. Výborne celkové hodnotenie Wexo postavilo celkovo na 664. miesto z 14 679 monitorovaných projektov.

Certik ohodnotil WEXO ako Áčkový projekt. Lepšie hodnotenie je už iba AA alebo AAA. Po zapracovaní drobných odporúčaní je pravdepodobné, že po revízii auditu o niekoľko týždňov sa Wexo dokonca posunie medzi AA projekty = TOP5% na trhu.

Detailne sme sa výsledkom auditu venovali na vysielaní Wexo Community Call 13.6. 

Prehrať záznam Wexo Community Call

 

Vstup na ďalšiu burzu už 21.júna

S blížiacim sa vstupom na centralizovanú burzu 21.6.2024 sú výsledky auditu od spoločnosti Certik ďalšia skvelá správa pre investorov a komunitu platformy Wexo.

Wexo čakajú v najbližších týždňoch aj ďalšie významné míľniky. V aplikácii Wexo budú čoskoro k dispozícii viaceré významné značky ale aj prvá verzia Bitcoin Cashback systému. Všetky detaily budeme prezentovať už 29.6.2024 na Wexo Meetupe v Košiciach, kde Vás srdečne pozývame.