CRYPTO

Ako kúpiť bitcoin a ďalšie najlepšie kryptomeny (návod)

BITCOIN (BTC) COLD STORAGE/COLD WALLET ETHEREUM (ETH) CRYPTOCURRENCY CRYPTOCURRENCY ATM LITECOIN (LTC) SOFTWARE WALLET
Ako kúpiť bitcoin a ďalšie najlepšie kryptomeny (návod)

TOP příspěvky

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavilo novú aplikáciu
COLD STORAGE/COLD WALLET CRYPTOCURRENCY CRYPTOCURRENCY ADDRESS PAPER WALLET WALLET SOFTWARE WALLET TOKEN

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavil...

Na konferencii pre odborníkov, fanúšikov kryptomien aj pre širokú verejnosť, ktorá sa zaujíma o kryptoaktíva, preds...

Čtěte více
Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu
1 SATOSHI (0.00000001 BTC) DECENTRALIZATION GENESIS BLOCK SATOSHI NAKAMOTO

Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu

Svet dodnes nepozná pravú identitu tvorcu bitcoinu. Kto v skutočnosti stojí za revolučnou technológiou blockchain?...

Čtěte více
NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách
DIGITAL ART NFT

NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách

Nezameniteľné tokeny, alebo NFT, zažívajú v roku 2021 absolútny boom. Viete, čo to NFT vlastne sú a prečo majú niek...

Čtěte více

Kúpiť bitcoin, ethereum alebo iné top kryptomeny zvládne každý. Aplikácia na kryptomeny WEXO vám umožňuje bezpečný a jednoduchý nákup kryptomien.

Ak sa pýtate, ako kúpiť kryptomeny a chceli by ste si kúpiť bitcoin, ethereum či litecoin, tento návod je presne pre vás.

Kým v minulosti bolo pomerne náročné kúpiť bitcoin a v začiatkoch kryptomenového priemyslu aj komplikované, dnes si môžete bitcoin kúpiť rýchlo a ľahko. Postačí vám na to váš mobil, aplikácia na kryptomeny a platobná karta.

Bezpečný nákup kryptomien

Časy, kedy bol svet kryptomien v rozvoji a ich funkcie a potenciál oceňovali predovšetkým technologickí nadšenci, sú už dávno preč. Dnes si kryptomeny môže kúpiť každý. Nepotrebujete pritom vyhľadať bitcoinový bankomat alebo mať prístup k jednej z kryptomenových búrz.

Kúpiť bitcoin, ethereum, litecoin a ďalšie vybrané kryptomeny môžete s pomocou aplikácie na kryptomeny WEXO rýchlo a jednoducho. A čo je dôležité, samozrejme, aj bezpečne. Na to, aby ste si mohli kúpiť bitcoin potrebujete iba našu aplikáciu, v ktorej po zvolení kryptomeny a požadovanej sumy zaplatíte platobnou kartou rovnako ako napríklad za iný tovar z vášho obľúbeného e-shopu.

Ako kúpiť bitcoin? (krok za krokom)

Nákup najlepších vybraných kryptomien, ako je bitcoin či ethereum, je v aplikácii na kryptomeny WEXO rýchly a jednoduchý. Doslova vám na to postačí pár klikov.

1) Aplikácia na kryptomeny

Pokiaľ ešte doposiaľ nemáte našu aplikáciu na kryptomeny WEXO, stiahnuť si ju môžete pre svoj Android z obchodu Google Play alebo pre iPhone z App Store. Pre plnohodnotné využívanie aplikácie a jej všetkých funkcií je nevyhnutné vykonať, z dôvodu legislatívy, overenie vašej totožnosti (KYC).

2) Vyberte si kryptomenu, ktorú chcete kúpiť, napríklad bitcoin

V aplikácii si vyberte, ktorú kryptomenu chcete kúpiť. Na výber máte niekoľko, napríklad bitcoin, ethereum či litecoin. Ďalšie podporované kryptomeny do našej aplikácie WEXO postupne pridávame.

3) Stlačte tlačidlo kúpiť

Priamo vo vašej peňaženke vybranej kryptomeny, ktorá mimochodom zobrazuje aktuálny kurz a cenu či posledné transakcie, máte k dispozícii nielen integrovanú zmenáreň na kryptomeny, ale aj priamy a rýchly nákup. Na nákup kryptomeny pokračujte stlačením tlačidla "Kúpiť".

4) Zadajte požadovanú sumu

Na obrazovke následne zadajte požadovanú sumu. Môžete ju zadať v eurách alebo si zvoliť sumu vo vami vybranej kryptomene. Po stlačení tlačidla "Pokračovať" vám aplikácia ukáže sumár, kde si skontrolujete váš nákup.

5) Vyplňte platobné údaje

Po skontrolovaní nákupu vás aplikácia vyzve na zadanie platobných údajov. Vyplňte požadované informácie štandardným spôsobom, ako pri bežnej úhrade kartou cez internet.

6) Potvrďte nákup

A je hotovo. Vami nakúpené kryptomeny sa čoskoro zobrazia priamo vo vašej peňaženke v aplikácii na kryptomeny WEXO.

Nová funkcia, nákup kryptomien platobnou kartou vo WEXO

Integrovanie rýchleho a jednoduchého nákupu kryptomien platobnou kartou, priamo v našej aplikácii WEXO, je ďalšia funkcia, ktorá je medzi používateľmi populárna. Okrem toho, aplikácia na kryptomeny WEXO ponúka aj integrovanú zmenáreň, vďaka ktorej môžete kryptomeny zamieňať medzi sebou navzájom.

Ďalšie praktické funkcie neustále pridávame. Aktuálny zoznam podporovaných kryptomien a podrobnejšie informácie o peňaženke a aplikácii na kryptomeny WEXO nájdete v samostatnej webovej sekcii.