PRESS NEWS

Raper Momo predstavuje vlastné NFT Street Hamlet

BLOCKCHAIN NFT
Raper Momo predstavuje vlastné NFT Street Hamlet

TOP příspěvky

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov
WEXO

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

Vstup na centralizovanú burzu je spolu s výborným výsledkom auditu a 8. miestom spomedzi platobných projektov, skve...

Čtěte více
Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Update)
BITCOIN (BTC) CRYPTOCURRENCY WEXO

Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Up...

Vyhľadajte vo Vašom okolí podnikateľov, ktorí akceptujú platbu Bitcoinom

Čtěte více
Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)
WEXO

Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)

Sobota plná noviniek a inovácii tentokrát v metropole východu!

Čtěte více

Momo vydáva NFT Street Hamlet v spolupráci s Wexo ako jedinečnú spomienku na svoj trinásty sólo album. Zakúpením NFT získate nielen jedinečnú spomienku, ale aj podpísané CD Street Hamlet vo fyzickej podobe a zároveň aj vstup na VIP akciu Meet&Greet s Momom už 10.12.2023 v Trnave o 17:30 v sishabare UpTown.

Zakúpte si NFT Street Hamlet

Momo Youtube Banner

"S vydaním nového albumu chcem dať mojim fanúšikom nezmazateľnú spomienku. Hudba a rap progresívne napreduje, čo dokazuje môj nový album, a rovnako rýchlo sa vyvíjajú aj technológie. Som rád, že s Wexo vďaka blockchainu môžme symbolicky Street Hamlet zapísať do tejto databázy, odkiaľ to nikto nikdy nevymaže a fanúšikom tak dať nezničiteľný zberateľský kúsok v podobe NFT,” uviedol raper Momo. 

Naozaj zberateľským digitálnym umeleckým dielom sú tri prémiové NFT - ich zakúpením získava majiteľ aj fyzickú podobizeň samotného NFT v podobe obrazu. Print na plátne o rozmeroch 100x100 cm Momo vlastnoručne podpíše a majiteľovi spolu s CD odovzdá na spomínanom podujatí Meet&Greet.

Limitovaná edícia NFT - Diamond, Gold a Silver. Každé z týchto NFT je jedinečné a bolo vytvorené len v jednom kuse. 

NFT MOMO

Pozrite si limitované NFT tu: NFT Marketplace WEXO

“Teší nás, že si ďalší významný člen slovenskej hudobnej scény našiel cestu k tvorbe NFT na platforme WEXO. Vážime si každého autora NFT, ktorému môžeme poskytnúť naše skúsenosti a support. Aj v budúcom roku bude Wexo NFT Marketplace pri tvorbe nového druhu obsahu s veľmi zaujímavým partnerom,” naznačil Milan Božik, CEO platformy Wexo. 

WEXO v minulosti zastrešilo aj hudobnú kolekciu NFT Majka Spirita, ktorý takto na blockchain zapísal album NOVÝ ČLOVEK. Prostredníctvom využitia blockchainu, ktorého zápis je transparentný a bezpečný, už Wexo prinieslo aj tokenizovanie apartmánov Amantius v lukratívnom Dubaji. Ďalšie spolupráce a nové projekty s nadnárodnými spoločnosťami v súvislosti s NFT Wexo oznámi v nasledujúcich týždňoch. Spúšťať sa bude napríklad NFT projekt Arbol, o ktorom sa môžete dozvedieť viac vo Wexo Podcaste.