PRESS NEWS

Oslávte naše 4. výročie súťažou o 2 000 WEXO Tokenov 🎉

BITCOIN (BTC) NFT WEXO
Oslávte naše 4. výročie súťažou o 2 000 WEXO Tokenov 🎉

TOP příspěvky

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov
WEXO

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

Vstup na centralizovanú burzu je spolu s výborným výsledkom auditu a 8. miestom spomedzi platobných projektov, skve...

Čtěte více
Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Update)
BITCOIN (BTC) CRYPTOCURRENCY WEXO

Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Up...

Vyhľadajte vo Vašom okolí podnikateľov, ktorí akceptujú platbu Bitcoinom

Čtěte více
Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)
WEXO

Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)

Sobota plná noviniek a inovácii tentokrát v metropole východu!

Čtěte více

Wexo má výročie!

Oslávte ho s nami súťažou

o 2 000 WEXO Tokenov

 

Zapojte sa do súťaže alebo využite odmenu pre všetkých: 15 % navyše pri nákupe WEXO Tokenov
 

Vznik Wexo platformy sa zrodil už v roku 2019, kedy sme sa rozhodli priniesť používateľom naozaj jednoduchú aplikáciu prepájajúcu moderný svet kryptomien so svetom štandardných financií.

Po štyroch rokoch od prvotných nápadov a príprav Wexo narástlo už na bez mála 200 000 používateľov, ktorí pozitívne oceňujú napredovanie vývoja samotnej aplikácie a neustále rozširovanie funkcionalít ekosystému.

Pri tejto príležitosti sa chceme poďakovať všetkým našim Wexo priateľom. Bez všetkej vašej podpory by sme sa tak ďaleko nedostali. Boli ste našou najväčšou inšpiráciou a najväčším podporovateľom za všetky tie roky.

Wexo dnes prežíva v bear markete so vztýčenou hlavou aj vďaka Vám. A na rozdiel od iných projektov, ktoré po poklese na trhu stratili pevnú pôdu pod nohami, neustále napreduje. Dôkazom sú nové služby a neustály vývoj nových funkcií.

Veď len v poslednom období sme Vám priniesli novinky, ako sú trvalé príkazy v kryptomenách, podrobné výpisy z účtov, jednoduché posielanie cez telefónne číslo, či nákup stablecoinov priamym prevodom z bankového účtu.
 

S rozširovaním funkcií samozrejme nekončíme a intenzívne vyvíjame nový NFT Marketplace & Studio, ktorý čoskoro spustíme do ostrej prevádzky. Zároveň sa môžete tešiť aj na integráciu Bitcoinovej lightning peňaženky pre bežných používateľov, pričom firmám a podnikateľom prinesieme virtuálny platobný terminál umožňujúci akceptáciu kryptomien, ako aj ďalšie služby s tým súvisiace.

A samozrejme, integrácia FIAT Zóny je už v plnom prúde. Máte sa teda v tomto roku na čo tešiť. Čerešničkou bude plánované zalistovanie WEXO Tokenu na kryptomenovej burze.

Odmena pre všetkých: 15 % navyše pri nákupe WEXO Tokenov

Počas nášho "narodeninového týždňa" od 1.4. do 7.4. získate pri nákupe WEXO Tokenu navyše 15 % tokenov ako narodeninový bonus. Bonus bude pripísaný automaticky pri každej objednávke nad 100 EUR.

Priamo v aplikácii si môžete kúpiť WEXO Tokeny kreditnou kartou, priamym bankovým SEPA prevodom, alebo kryptomenami ako Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) alebo Litecoin (LTC).

Súťaž o 2 000 WEXO Tokenov

Na oslavu nášho 4. výročia spúšťame na našom Twitteri súťaž, v ktorej sa súťaži o 2 000 WEXO Tokenov. Podmienky súťaže nájdete priamo na našom Twitteri. Žrebovať budeme až troch výhercov, ktorí získajú 1000, 600 a 400 WEXO Tokenov. Zapojte sa ešte dnes.

Povedzte o Wexo kamarátom a známym

Nezabudnite Wexo odporučiť aj Vašim priateľom a známym, za čo Vás v rámci Loyalty Programu odmeníme lacnejšími transakciami a priamymi odmenami v kryptomenách.