PRESS NEWS

WEXO rastie a napreduje: Toto sú aktuálne novinky a plány

BOUNTY PROGRAM DIGITAL ART CRYPTOCURRENCY NFT WALLET ROADMAP TOKEN
WEXO rastie a napreduje: Toto sú aktuálne novinky a plány

TOP příspěvky

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavilo novú aplikáciu
COLD STORAGE/COLD WALLET CRYPTOCURRENCY CRYPTOCURRENCY ADDRESS PAPER WALLET WALLET SOFTWARE WALLET TOKEN

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavil...

Na konferencii pre odborníkov, fanúšikov kryptomien aj pre širokú verejnosť, ktorá sa zaujíma o kryptoaktíva, preds...

Čtěte více
Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu
1 SATOSHI (0.00000001 BTC) DECENTRALIZATION GENESIS BLOCK SATOSHI NAKAMOTO

Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu

Svet dodnes nepozná pravú identitu tvorcu bitcoinu. Kto v skutočnosti stojí za revolučnou technológiou blockchain?...

Čtěte více
NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách
DIGITAL ART NFT

NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách

Nezameniteľné tokeny, alebo NFT, zažívajú v roku 2021 absolútny boom. Viete, čo to NFT vlastne sú a prečo majú niek...

Čtěte více

Inovácie v rámci platformy WEXO výrazne napredujú. Teší nás, že neustále rastieme z pohľadu počtu používateľov. Intenzívne pripravujeme vstup nášho WEXO Tokenu na burzu a v tomto roku enormne rozšírime portfólio ponúkaných služieb.

Našu aplikáciu používa každý týždeň viac ako 50 000 používateľov z celého sveta. Výrazné zastúpenie majú používatelia z Indie, Brazílie a zo Slovenska. Celkovo sme tesne prekročili hranicu 185 000 používateľov. K tomuto obrovskému číslu sme sa dostali iba za necelý rok.

S našou aplikáciou na kryptomeny WEXO môžete už teraz jednoducho prijímať, uchovávať a odosielať kryptomeny, ako je bitcoin, ethereum, litecoin a mnohé ďalšie. Priamo v aplikácii je integrovaná zmenáreň, takže svoje digitálne aktíva môžete medzi sebou jednoducho zamieňať. Súčasťou aplikácie je zároveň trezoring kryptomien so zaujímavým zhodnotením.

Používanie kryptomien chceme urobiť maximálne jednoduché. Novinkou v aplikácii WEXO je pohodlný nákup kryptomien platobnou kartou. Kúpiť bitcoin a ďalšie kryptomeny tak budete môcť rýchlo, jednoducho a bezpečne na pár klikov.

Úplne nová aplikácia WEXO 2.0

Pripravujeme pre vás ešte lepšiu aplikáciu s vylepšeným dizajnom, ktorá je nabitá novými funkciami. Novú WEXO aplikáciu, s ktorou budete mať perfektný prístup nielen k svojim kryptomenám, ale aj všetkým funkciám v rámci našej platformy, už aktuálne testujeme a čoskoro vám ju predstavíme detailnejšie.

Pri dizajnovaní novej aplikácie a jej vývoji sme si dali záležať aj na drobných detailoch, ktoré vám používanie spríjemnia a uľahčia. Príkladom je posielanie kryptomien prostredníctvom telefónneho čísla - stačí, ak kontakt vyberiete zo zoznamu vašich uložených telefónnych čísiel.

Nová aplikácia na kryptomeny WEXO vám ponúkne detailnejší prehľad o vašom portfóliu, všetkých vašich transakciách a pri každej kryptomene zároveň nájdete v aplikácii aj jej popis a charakteristiku.

V základnom balíku bude obsahovať 30 kryptomien a o pridaní ďalších budete rozhodovať priamo vy, používatelia.

WEXO NFT Studio vám prinesie možnosť vytvárať vlastné NFT

Náš aktuálny NFT marketplace prechádza výraznými zmenami. Vo vývoji je úplne nová služba pre všetkých používateľov WEXO. Vďaka nášmu ekosystému a službe WEXO NFT Studio bude môcť každý používateľ veľmi jednoducho vytvárať svoje vlastné NFT. Ak ste tvorca grafiky, hudobník, umelec alebo chcete vydať vlastnú zbierku NFT kolekcie, WEXO NFT Studio bude služba práve pre vás.

WEXO Loyalty vám prinesie ešte viac výhod ako Affiliate program

Sme milo prekvapení, že sa WEXO Tokeny vyčlenené na Affiliate, vďaka vašej skvelej aktivite, minuli za tak rekordne krátku dobu, za čo vám veľmi pekne ďakujeme. Keďže išlo medzi používateľmi o populárny benefit, rozhodli sme sa odmeny a bonusy pre používateľov WEXO ponechať a vylepšiť.

Pripravujeme preto nový WEXO Loyalty program, v ktorom budete na základe vašej aktivity získavať, podľa vášej aktuálnej úrovne, stále lepšie a lepšie výhody a odmeny, v podobe nižších poplatkov za vybrané služby alebo priamych provízií za odporúčanie WEXO aplikácie vašim priateľom a známym.

Získajte WEXO TOKEN v predpredaji pred vstupom na burzu

Náš utility token WEXO je prvou kryptomenou zo Slovenska, ktorá beží na blockchaine Cardano. Aktuálne prebiehajú intenzívne rokovania s viacerými svetovými kryptomenovými burzami.

V súčasnej predpredajnej fáze si ho môžete zakúpiť priamo v aplikácii WEXO. Jeho predpredajová cena je aktuálne 0,11875 €. Zalistovanie na kryptomenovú burzu je naplánované v blízkej dobe za cenu 0,25 €.

Očakávame, že hodnota nášho WEXO Tokenu bude neustále, aj po zalistovaní na burzu, narastať, a to najmä vzhľadom na počet funkcií a služieb, ktoré platforma WEXO ponúka a jej rastúci počet používateľov.

Neváhajte preto a zakúpte si WEXO Token v predpredaji za výhodnejšiu cenu, zapojte sa vďaka tomu v budúcnosti do stakingu a dividendových poolov, získajte nižšie poplatky a ďalšie výhody v rámci našej platformy WEXO.